Promotiematerialen De Bandenwisselweken

De Bandenwisselweken zijn in volle gang. U kunt gebruik maken van de websites van de VACO voor afbeeldingen die u kunt gebruiken voor uw communicatie naar de klant.

Website debandenwisselweken.nl
Op de campagnewebsite “debandenwisselweken.nl” staat veel relevante informatie voor uw klanten. Stelt uw klant bijvoorbeeld vragen over de wet- en regelgeving van winterbanden en sneeuwkettingen? Verwijs hem dan door naar de interactieve kaarten voor personenwagenbanden en bedrijfswagenbanden.

Website bandveilig.nl
De overkoepelende website bandveilig.nl is speciaal voor consumenten/automobilisten. Er staat veel informatie op over onderwerpen zoals TPMS, bandenspanning en het bandenlabel. Nieuw op de site is de informatie over aanduidingen op banden, zoals bijvoorbeeld bandenmaat, belastingindex en snelheidssymbool. U kunt uw klanten met deze informatie verder op weg helpen.

Online campagnebeelden 
Als u de VACO volgt op social media, dan kunt u ook onze berichten delen en gebruiken voor uw achterban: Facebook (VACO.nl), Twitter (@VerenigingVACO), LinkedIn (Vereniging VACO).

Bron: VACO