BANDENONDERHOUD AAN CARAVANS EN CAMPERS, EEN INTERESSANTE ‘CORONAPROOF’ GROEIMARKT

Het voorjaar is begonnen. Eigenaren van een caravan of camper snakken ernaar om met hun corona-proof vakantievoertuig op pad te gaan. Vakantiegangers blijven in elk geval de komende maanden voornamelijk in eigen land, maar het belang van goede en veilige banden wordt daarmee uiteraard niet minder. Dat betekent kansen voor bandenspecialisten.

Interessante groeimarkt
Caravans en campers zijn populair in Nederland. Er staan meer dan 550.000 caravans en kampeerauto’s geregistreerd. Vergeet bovendien de vele vakantie-bagagewagens, paardentrailers en boottrailers niet die onderhoud nodig hebben. Voor de onderhoudsmarkt zijn vooral de wat oudere exemplaren interessant. Laat uw (potentiële) klanten weten dat u dé bandenspecialist bent voor recreatievoertuigen!

 

Profileer u als specialist
Maak uw klanten duidelijk dat hun camper, caravan of trailer bij u in goede handen is. Informeer hen onder meer via uw eigen website. Gebruik daarvoor de campagne-afbeelding ‘Veilig op vakantie?’ uit de campagne ‘Doe de Bandencheck’. Deze afbeelding kunt u hier downloaden. Op VACO.nl vindt u meer informatie in het dossier ‘Banden voor recreatief vervoer’.

Bron: VACO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *