Pirelli Calendar keert terug in 2022

Pirelli heeft de Canadese musicus en fotograaf Bryan Adams ingehuurd voor de fotografie van de 2022 Pirelli Calendar. Na een onderbreking wegens de coronacrisis komt één van de meest befaamde stukjes drukwerk in de autobranche daarmee weer terug.

Adams kondigde het nieuws zelf aan via zijn sociale media kanalen. Wat het motto wordt voor de 2022 editie en vooral wie daarvoor voor de lens komen blijft voorlopig een goed bewaard geheim.

Passie voor fotografie

Sinds het eind van de jaren 1990 heeft Bryan Adams zijn muziekcarrière gecombineerd met zijn passie voor fotografie met vooral andere musici, acteurs en modellen voor zijn camera. Daartoe behoorden onder meer Mick Jagger, Amy Winehouse, Naomi Campbell maar ook Queen Elizabeth II. Aan de andere kant heeft hij nummer 1 hits gescoord in meer dan 40 landen.

De Pirelli Calendar komt al uit sinds de jaren ‘60. Vanwege enkele onderbrekingen, met name tussen 1975 en 1983 omdat de Italiaanse bandenfabrikant op de kosten wilde besparen, is ‘The Cal’ nu toe aan zijn 48e editie.

Bron: Automobielmanagement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *