VACO ZOMERCAMPAGNE DOEDEBANDENCHECK VAN START

Deze week is de VACO zomercampagne Doedebandencheck van start gegaan. Hierin roept VACO automobilisten op om hun banden te laten checken voordat ze naar hun vakantiebestemming gaan. Dit gebeurt met verschillende animaties, die via social media worden verspreid.

Persbericht VACO: Op vakantie? Doedebandencheck!
Dinsdag 22 juni jl. verzond VACO het persbericht: Op vakantie? Doedebandencheck! In dit persbericht vraagt VACO aandacht voor de campagne en een professionele bandencheck bij de VACO-bandenspecialist. Door de coronacrisis en het vele thuiswerken hebben veel auto’s lang stilgestaan. Hierdoor hebben veel automobilisten niet of nauwelijks naar hun banden omgekeken. Met de uittocht van de zomervakantie voor de deur, is het van groot belang dat automobilisten hun banden laten checken voordat ze de weg opgaan.

Caravans en aanhangers: check!
In het persbericht vraagt VACO ook aandacht voor banden voor recreatievoertuigen. VACO adviseert om de banden vanaf zes jaar na aanschaf jaarlijks te laten controleren. Op Doedebandencheck.nl vinden automobilisten meer informatie, tips en hun weg naar de VACO-bandenspecialist.

Promotiepakketten en afbeeldingen Doedebandencheck voor VACO-leden
Om de campagne kracht bij te zetten ontvangen VACO-bandenspecialisten deze week een promotiepakket. Op vaco.nl (dossier campagnes) kunnen VACO-leden de afbeeldingen downloaden om te gebruiken op social media of website.

Bron: VACO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *