VOORBEREIDEN BANDENWISSELWEKEN – NODIG ACTIEF UW KLANTEN UIT

De Bandenwisselweken zijn drukke tijden. Door uw klanten zelf actief uit te nodigen voor hun bandenwissel kunt u de wisselafspraken beter spreiden. Bovendien voorkomt u lange wachttijden voor uw klantenkring. Een uitnodiging voor de seizoens-bandenwissel is tevens een geheugensteuntje voor de klanten die zich nu nog niet realiseren dat het tijd is voor de montage van winterbanden.

Voorbeeldbrief
In het ledendeel van VACO.nl kunt u een voorbeeldbrief downloaden die u naar uw bestaande klanten kunt e-mailen. U hoeft alleen nog uw tarieven en uw contactgegevens in te vullen.

Social media
Gebruik uw social media-kanalen, zoals Facebook, om uw klanten te wijzen op de komende seizoens-bandenwissel.

Corona-proof
Tijdens de Bandenwisselweken werkt u, zoals u inmiddels gewend bent, corona-proof. Houd anderhalve meter afstand, was vaak uw handen en zorg voor voldoende frisse lucht in onder meer de receptie, de wachtruimte voor de klanten en de werkplaats.

‘Winter-proof’ afstand houden
In het voorjaar en de zomer is anderhalve meter afstand houden bij een VACO-bandenspecialist meestal geen probleem. Als het druk is, wachten klanten graag even buiten in het zonnetje. In de herfst en de winter is de situatie vaak anders. Zorg er daarom voor dat u tijdens de Bandenwisselweken niet meer klanten tegelijk ontvangt dan u veilig in uw wachtruimte kunt ontvangen, of zorg voor een comfortabel alternatief.

Bron: VACO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *