Bridgestone lanceert Turanza vierseizoenenband


Van de Bridgestone Turanza 6 is nu ook een vierseizoenenband verkrijgbaar. De band is ontworpen om het hele jaar door te presteren en kwam tot stand op basis van uitgebreid marktonderzoek.

De lancering volgt op een sterke marktgroei in all season-banden. Bestuurders die niet met strenge winterse omstandigheden te maken krijgen of die hun auto gebruiken op behandelde stadswegen, kiezen steeds vaker voor het gemak van een vierseizoenenband. De Bridgestone Turanza All Season 6 is ontworpen om chauffeurs te helpen het hele jaar door de controle te behouden, zelfs in deze stressvolle omstandigheden – ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden.

Bridgestone wijst op drie belangrijke voordelen van de Turanza All Season 6: de remprestaties in alle seizoenen, de prestaties in de sneeuw en de hoge kilometrage. Wat dat laatste betreft presteert de nieuwe Turanza vierseizoenenband 20 procent beter dan zijn voorganger, de Bridgestone Weather Control A005 EVO.

Productaanbod
In een toelichting bij de introductie zegt technisch en operationeel directeur Emilio Tiberio: “Tijdens de ontwikkeling van de Bridgestone Turanza All Season 6 hebben we geluisterd naar duizenden bestuurders in heel Europa. We willen de dagelijkse rij-uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd echt volledig begrijpen. Zo kunnen we ons productaanbod voortdurend uitbreiden en verbeteren om aan hun behoeften te voldoen. De Turanza All Season 6, ontwikkeld in lijn met de Bridgestone E8-verbintenis, is een voorbeeld van ons voortdurende streven naar productinnovatie, als een van onze vijf nieuwe consumentenbanden die in 2023 op de markt komen.”

De Bridgestone Turanza All Season 6, ontwikkeld en geproduceerd in Europa, is ontworpen voor personenauto’s en on-road SUV’s, zowel voor elektrische wagens als voor voertuigen met een verbrandingsmotor. De premiumband zal verkrijgbaar zijn in 85 maten van 16 tot 21 inch en dekt daarmee 96 procent van de vraag in het vierseizoenenbandensegment.

Bron: Aftersalesmagazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *