TYRENET INTERNET CATALOGUS

Om u als garagist of autodealer zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in de verkoop van banden en wielen hebben wij een online verkooptool, de Tyrenet Internet Catalogus (TIC), ontwikkeld. Met dit online bestelsysteem kunnen garagisten en autodealers 24 uur per dag bestellen en altijd de actuele prijzen en voorraad inzien van zowel onze grossiers als bandenfabrikanten. Naast het inkopen bij een van onze Tyrenet grossiers is het tevens mogelijk om uw eigen banden en wielen te verkopen aan uw eigen klanten, oftewel de consument.

Account aanvragen

DE VOORDELEN VAN DE TIC

Via de TIC kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online banden bestellen bij uw Tyrenet grossier.

In de TIC kunt u altijd de actuele voorraad van uw Tyrenet grossier en tevens de bandenfabrikanten inzien.

De TIC wordt continue up to date gehouden, waardoor voor u altijd de actuele prijzen zichtbaar zijn.

Indien gewenst is het mogelijk om het verkoopgedeelte van de TIC te integreren in uw eigen website. De consument bestelt dan via uw website de banden die aan u worden geleverd door uw Tyrenet grossier.

De TIC bevat een foutloze administratietool voor uw eigen bandenopslag. Lees hier meer over de bandenopslag mogelijkheden van Tyrenet.

DE TIC ALS VERKOOPTOOL

U kunt zelf uw verkoopprijzen (marges) in de TIC bepalen en indien gewenst kunt u ook actieprijzen voor bepaalde banden en/of wielen ingeven en tonen aan de consument.

De TIC is merkonafhankelijk en bevat dan ook alle merken banden, wielen en auto’s. U kunt uw aanbod in de TIC naar wens invullen en er zelfs voorkeurmerken aan hangen.

Door automatisch uw montagekosten en verwijderingsbijdrage in te stellen, ziet de consument een complete all-in prijs.

Het is mogelijk om meerdere banden met elkaar te vergelijken op basis van prijs. Tevens kunt u een complete offerte opstellen en uitdraaien voor de consument.

Vanwege het aparte verkoopoverzicht kan de consument met u meekijken tijdens uw advies. Op deze manier schept u vertrouwen en kan de consument zijn keuze beter bepalen.

DIRECT EEN ACCOUNT AANVRAGEN

Het gebruiksvriendelijke besturingssysteem en de actualiteit van de TIC, zorgt ervoor dat iedere garagist de verkooptool succesvol kan inzetten. De TIC wordt blijvend ge-update en doorontwikkeld, met in het achterhoofd, het helpen van klanten met het verkopen van banden en wielen. Indien u zelf een account wilt aanvragen voor de Tyrenet Internet Catalogus, vul dan hieronder het contactformulier in!