VOORBEREIDEN BANDENWISSELWEKEN – MODELOVEREENKOMST VERHUUR WINTERBANDEN, SNEEUWKETTINGEN ETC.

Verhuurt u winterbanden, sneeuwkettingen of andere gebruiksproducten?  Dan is het verstandig om de afspraken met uw klanten goed vast te leggen. De VACO heeft een overeenkomst opgesteld die zeer geschikt is voor verhuur van winterbanden, sneeuwkettingen en skiboxen.

Duidelijkheid voor alle partijen
Als u uw zakelijke afspraken met klanten, leveranciers en partners goed vastlegt, dan schept dat duidelijkheid naar alle partijen. Als u toch wordt geconfronteerd met een verschil van mening, dan heeft u iets om op terug te vallen. De modelovereenkomst voor verhuur van roerende zaken is juridisch gecheckt en handig in het gebruik. Bijkomend voordeel: met een volledig ingevulde overeenkomst heeft u alle klantgegevens bij de hand.

Vergeet uw website niet
Als u niet communiceert dat u bijvoorbeeld winterbanden en sneeuwkettingen verhuurt, dan zal uw klantenkring er ook niet om vragen. Maak er dus melding van op uw website en laat zien wat u aan dienstverlening doet. Over communiceren gesproken: maak uw klanten duidelijk dat u zich aan de corona-richtlijnen houdt en dat u uw huurproducten zoals sneeuwkettingen (inclusief verpakking) en skiboxen grondig desinfecteert. 

Bron: VACO